Fakta om hypnose

Hvordan virker Hypnose?

Hypnose er en tilstand af dyb koncentration, hvor du oplever selektiv tænkning. Du kan hele tiden høre, hvad der foregår, og efterfølgende huske, hvad der er sket under hypnosen. Når du er i dyb trance, kan du få kontakt til din underbevidsthed, og via hypnoterapien, hjælper jeg dig med at finde årsagerne, til de problemstillinger du ønsker at ændre og få bearbejdet. Med suggessioner og metaforer foreslår jeg din underbevidsthed at vælge andre handlemønstre - og dermed bedre vaner i overensstemmelse med det vi har aftalt inden hypnosen. Jeg kan ikke ændre på noget, du ikke ønsker ændret, og kan ikke tvinge dig til noget du ikke vil.

Kan jeg risikere, ikke at vågne op igen af en hypnotisk trance?

Nej! - Hypnose er en veldokumenteret psykologisk metode som har været praktiseret i årtier og alle er vågnet op igen. Det eneste der kan ske, er at du falder i almindelig søvn og så vågner du helt naturligt når du er udsovet. Medmindre jeg vækker dig.

Skal jeg tro på at det virker?

Nej! - Hypnose har ikke noget med tro, overtro eller mystik at gøre. Du skal bare have et ønske om at leve uden det problem du henvender dig for at få løst.

Hvor mange hypnosebehandlinger skal jeg have?

Mange problematikker kan løses med bare én behandling, mens andre kan kræve 2-4. Ofte er det din egen mistro og tvivl på, at forandring kan ske så hurtigt, der gør, at du skal have flere sessioner.

Kan nogen hypnotisere mig imod min vilje?

Nej,det kan ikke lade sig gøre. Du skal selv være motiveret og åben for at gå i trance. Du kan til enhver tid - selv i dyb trance - vælge at stoppe forløbet, hvis du på nogen måde føler behov for det. Du bringes i en afslappet tilstand med fuld bevidsthed, så du mister ikke kontrollen på noget tidspunkt.

Har du spørgsmål er du velkommen til at maile dem- jeg svarer tilbage i løbet af 1-2 dage

Mail til:Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.